KO JE MINIPANI?

Naša delatnost je posvećena proizvodnji, skladištenju i distribuciji duboko smrznutog polugotovog peciva u okviru inovativnog franšiznog koncepta. Naš cilj je stvaranje spot-pekara (in-store bakery) unutar prostora franšiznih primalaca, nudeći im jedinstvenu poslovnu priliku.

MINI PANI se ističe u oblasti proizvodnje, distribucije, prodaje i kontinuiranog razvoja gotovih i polugotovih smrznutih proizvoda kroz specijalno razvijen sistem. Zaštita našeg zaštitnog znaka i brenda, kao i čuvanje tajnih poslovnih saznanja (know-how), predstavljaju ključne uslove za obavljanje proizvodnje, distribucije, prodaje i marketinga unutar ovog sistema. MINI PANI, kao davalac franšize, ima pravo da sve ovo ustupi primalcu franšize kako bi omogućio adekvatno korišćenje.

Naši franšizni partneri imaju zadatak da iskoriste pozitivnu reputaciju našeg zaštitnog znaka i brenda, kao i dragocena saznanja koja se odnose na proizvodnju, distribuciju, prodaju i marketing kako bi distribuirali i prodavali MiniPani proizvode.

Ključ uspešnog poslovanja u okviru naše franšize leži u našoj neprestanoj podršci potencijalnim i postojećim partnerima. Naš franšizni sistem je pouzdan, dobro definisan i strogo regulisan, pružajući dokazanu poslovnu šansu.

Naša predanost kupcima zajedno sa njima rezultira u stvaranju savršenog i ukusnog peciva koje donosi istinsko zadovoljstvo i uživanje. Kvalitet i sigurnost naših proizvoda su od suštinskog značaja i garantujemo ih pažljivim odabirom sirovina i konstantnim nadzorom svakog koraka proizvodnog procesa, od pripreme sastojaka do pakovanja gotovih proizvoda. Zahvaljujući pažljivo osmišljenim receptima i strogo definisanim tehničkim parametrima, MINI PANI proizvodi se odlikuju doslednim kvalitetom.

Naš proizvodno-skladišni prostor se prostire na 5000 kvadratnih metara i omogućava proizvodnju i skladištenje više od 30 različitih vrsta peciva. Naši proizvodi se proizvode, oblikuju, fermentišu i zamrzavaju pre nego što se pažljivo upakuju i skladište na temperaturi od -18°C. Pažljiv izbor sirovina, visoki standardi kvaliteta i stručnost zaposlenih garantuju izvanredan kvalitet naših proizvoda.

Briga o zadovoljstvu i zdravlju naših potrošača vodi nas ka stalnom unapređenju kvaliteta naših proizvoda. Koristimo margarin sa smanjenim sadržajem transmasnih kiselina, naše voćne punjenja sadrže najmanje 70% voća, a proizvodi od integralnog brašna obiluju prehrambenim vlaknima. U prodavnici franšiznog primaoca, naša peciva se pripremaju i peku prema preciznim uputstvima za pečenje, nudeći potrošačima svežinu i dosledan kvalitet.

MINI PANI SE PONOSI INTEGRISANIM SISTEMOM KVALITETA, BEZBEDNOSTI HRANE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE, SERTIFIKOVAN PO STANDARDIMA ISO 22000:2023, ISO 14001:2023, ISO 9001,  I HALAL, ŠTO DODATNO POTVRĐUJE NAŠU POSVEĆENOST KVALITETU I BEZBEDNOSTI PROIZVODA.