Loading...
O nama2019-05-31T10:33:04+00:00

Naša delatnost je proizvodnja, skladištenje i distribucija duboko smrznutog polugotovog peciva u sklopu franšiznog sistema, čiji je cilj formiranje spot-pekare (in-store bakery) u prodajnom prostoru primalaca franšize.

MINI PANI vrši proizvodnju, distribuciju, prodaju i permanentni razvoj MiniPani gotovih i polugotovih smrznutih proizvoda u sistemu koji je stvorio.

Zaštitni znak i brend MiniPani, zatim know-how koji se tretira kao poslovna tajna, kao i ostale informacije predstavljaju neophodan uslov da bi se u sistemu obavljala prozvodnja, distribucija, prodaja i marketing. MINI PANI, kao davalac franšize ima pravo da sve to ustupi primalacu franšize u cilju korišćenja i adekvatne upotrebe.

Primalac ima za cilj da iskoristi pozitivan renome zaštitnog znaka i brenda sa kojim raspolažemo, tj. njegovu goodwill vrednost, kao i saznanja u obliku know-how koji se tiče proizvodnje, distribucije, prodaje i marketinga, i da zahvaljujući njima distribuira i prodaje MiniPani proizvode.

Sigurna osnova uspešnog poslovanja naše franšize jeste pružena potpora potencijalnim i postojećim partnerima u vidu isprobane i dokazane poslovne prilike kao i stalna briga za njih. Franšizni sistem osiguran s naše strane je pouzdan, jedinstven, uredno i dobro regulisan. Naša franšiza je franšiza poslovnog formata.

Vodimo brigu o našim kupcima i zajednički stvaramo savršeno i ukusno pecivo koje pruža krajnje zadovoljstvo i užitak.

NAJNOVIJE VESTI

Load More Posts

BUDITE ČLAN NAŠE MREŽE

 POZOVITE NAS

Više stotina zadovoljnih franchise partnera

Go to Top