Limmo limonada

Okusite prvu i jedinu nagrađivanu limunadu na svetu

Limmo Limunada je potpuno objektivno ocenjena od strane 200 šefova kuhinja sa Michelinovim zvezdama i somelijera iz različitih zemalja sveta u Međunarodnom institutu za ukus i kvalitet sa sedištem u Briselu. Ova limunada je dobila najvišu ocenu tokom 5 godina i postala je prvi proizvod koji je na testu mirisa dobio maksimalnu ocenu od 100 od 100. Ova limunada ima prestižni status kao “Prva i Jedina Limunada na svetu” koja je dobila “3-zvezdasti Superioran Kvalitet Ukusa” i “Kristalna Nagrada 2019” kao znak održivosti kvaliteta i ukusa.

Limmo Limunada, sa svojom posebnom strukturom pakovanja, postala je prvak ulaskom u top 3 na takmičenju za inovacije “İnovalig” koje je organizovao Turski izvoznički savet.

DALI STE ZNALI?

“Zato što limun razređuje krv, uzrokuje da se problemi poput glavobolje i vrtoglavice trenutno zaustave.”

“Limun, koji doprinosi razvoju dece zahvaljujući bogatstvu vitamina koje sadrži, takođe je vrlo efikasan u lečenju zaraznih bolesti.”

“Ljudima je potrebno prosečno 139 kalorija vitamina C dnevno, a sirovi limun sadrži prosečno 22 kalorije vitamina C.”

“Prosečan vek limunskih stabala je više od 50 godina. Uz odgovarajuću negu i prakse prevencije bolesti, živo drvo može živeti više od 100 godina.”

“Tokom Renesanse, žene su koristile limunov sok kako bi njihovi usni bile crvene.”

Recept koji zapravo primenjujemo kako bismo napravili pravu i jedinstvenu Limmo limunadu je da iz kore izvučemo Limonen, koji se nalazi u strukturi limuna, i povežemo ga sa sokom od limuna. To je čitava tajna..

Prilikom proizvodnje Limmo limunade, koristimo potpuno prirodne metode bez dodavanja konzervansa, aroma, aditiva ili boja. -40°C Proizvodimo je zamrzavanjem bez narušavanja arome. Vi, naši dragi potrošači, čuvate nas smrznute. -18 °C Možete je pronaći na policama.

U proizvodnom metodu Limmo limunade, prirodno sadrži 3 puta više vitamina C nego limun koji ćete iscediti kod kuće. C vitamin se prirodno nalazi u Limmo limunadi. C vitamin jača naš imunološki sistem i povećava našu otpornost protiv bolesti. Zato preporučujemo da konzumirate Limmo tokom celog dana..

Struktura Limmo paketa je dobitnik nagrade za inovacije. Zamislite proizvod koji je prirodan, bez dodataka, ali se priprema za vrlo kratko vreme, kao što je 1 minut, i spreman je za konzumaciju. To je ime tog proizvoda – Limmo! Vrlo je jednostavno napraviti ga, samo pomešajte ekstrakt Limmo limunade s vodom u bilo kojem kontejneru. Čak i ako ga napravite s toplom vodom, već za minut ćete piti ledeno hladnu limunadu, jer je Limmo smrznut.