Upoznajte se sa konceptom MiniPani franšize!

Dobrodošli u svet franšize – ključ za uspeh i prosperitet!
MiniPani predstavlja izvanrednu poslovnu priliku za ambiciozne pojedince koji žele započeti ili unaprediti svoje poslovanje. Ali šta je zapravo franšiza?

Franšiza je kreativna saradnja u kojoj davalac franšize omogućava primalcu franšize da koristi njegov prepoznatljiv brend i prodaje visokokvalitetne proizvode u skladu sa uslovima poslovanja davaoca. Ova win-win strategija omogućava pojedincima da brzo i efikasno prošire svoje poslovanje, uz podršku stručnjaka.

MiniPani franšiza je sinonim za pouzdanost, jedinstvenost i regulaciju. Tražimo strastvene pojedince sa potrebnim kapitalom, vođstvom i motivacijom koji dele naše vrednosti. Pružamo vam sveobuhvatnu franšizu koja obuhvata:

  • Stručno znanje (know-how) – čuvamo tajne poslovne koncepte o proizvodnji, distribuciji, prodaji i marketingu koji čine srž našeg uspeha.
  • Pravo na korišćenje našeg zaštićenog brenda i trgovačke marke.
  • Specijalno razvijene digitalne spot pećnice za pečenje MiniPani proizvoda, uključujući ekskluzivan know-how.
  • Obuku i osposobljavanje vas i vašeg osoblja.
  • Marketing i promotivne materijale.

Ključ za uspešnu franšizu je prostor od 5-20m² na prometnim lokacijama u gradu. Pružamo vam stručnu pomoć i savete kako biste optimalno iskoristili svoj prodajni prostor.

MiniPani franšiza je vaša prilika da postignete kontinualni i siguran profit uz podršku jake i dobro strukturirane franšize. Postanite deo naše uspešne franšizne zajednice i zajedno gradimo budućnost.

AKO STE ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU, NE OKLEVAJTE!
POZIVAMO VAS DA ISPUNITE DONJI UPITNIK..

Neka vaš glas bude čujan – molimo vas da iskreno odgovorite na naredna pitanja u donjem upitniku..

Bračni status *
Jeste li već imali, odnosno imate li svoje preduzeće? *
Imate li dovoljno vlastitog kapitala da biste mogli postati korisnik franšize?(minimalna investicija korisnika franšize iznosi cca. 2.000-3.000 € (uključena oprema,obrazovanje, opremanje poslovnog prostora, eventualno preuređenje,...)
Kako biste ocenili poznavanje poslovanja Mini Pani franšize? *
Jeste li voljni odustati od svog sadašnjeg zaposlenja i u potpunosti se posvetiti svom novom preduzeću kao korisnik franšize?