Mini Pani na jednoj strani

Pročitajte malo o nama.

Delatnost MINI PANI doo je proizvodnja i distribucija duboko smrznutog peciva u sklopu franšiznog sistema, koji je osnovan radi pečenja peciva u prodajnom prostoru partnera – primaoca franšize.

MINI PANI se nalazi u samom vrhu pekarske industrije na tržištu Srbije. Već više od 12 godina uspešno primenjujemo našu franšiznu strategiju, koja prema Evropskoj Franšiznoj Asocijaciji ispunjava sve uslove franšiznog etičkog kodeksa.

Do sada je MINI PANI svoju franšiznu mrežu, koju čini više stotina  MINI PANI prodajnih mesta razvijao u Srbiji i okolnim zemljama: Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Sada i na tržištu EU možete sresti MINI PANI franšiznu mrežu i proizvode, jer smo nedavno započeli svoju delatnost u Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj. Naša mreža aktivno traži svoje franšizne partnere kako u istočnoj tako i u zapadnoj Evropi. Ovaj franšizni koncept se proširio i na tržištu   Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i u Maleziji.

Sigurna osnova uspešnog poslovanja naše franšize jeste pružena potpora potencijalnim i postojećim partnerima u vidu isprobane i dokazane poslovne prilike kao i konstantna briga za njih. Franšizni sistem obezbeđen sa naše strane je pouzdan, jedinstven, uredno i dobro regulisan. Naša franšiza je franšiza poslovnog formata.

Stalno radimo sa našim kupcima i zajedno stvaramo savršeno i ukusno pecivo koje pruža krajnje zadovoljstvo i uživanje.

POLITIKA KVALITETA, ŽIVOTNE SREDINE I BEZBEDNOSTI HRANE

Video Presentation

Želite li da radite za sebe, ali ne sami?

en_US
sr_RS
hr
hu_HU
sl_SI