MINI PANI kompanija već dugi niz godina pažljivo proizvodi brzo smrznuta peciva raznih ukusa i oblika. Ono što kompaniju izdvaja od ostalih proizvođača jeste da se MINI PANI proizvodi odmah nakon oblikovanja i punjenja, u zavisnosti od toga da li su kvasni ili beskvasni, fermentišu, zatim duboko zamrzavaju, pakuju, a potom skladište. Na taj način se čuva kvalitet punjenja i sam ukus.

Kvalitet i bezbednost proizvoda se obezbeđuju pažljivim odabirom sirovina i stalnom kontrolom tehnološkog postupka proizvodnje, počevši od pripreme sastojaka pa do pakovanja gotovog proizvoda.

MINI PANI poseduje integrisan sistem kvaliteta, bezbednosti namirnica,  zaštite životne sredine i sertifikovane standarde ISO 22000 i ISO 14001Halal sertifikatom su dodatno zaokruženi kvalitet i bezbednost naših proizvoda.

SASTOJCI MINI PANI PROIZVODA

MINI PANI pažljivo bira i same sastojke kako bi potrošači proizvoda bili zdravi i zadovoljni. MINI PANI koristi isključivo margarin sa smanjenim sadržajem transmasnih kiselina. Voćna punjenja sadrže u proseku čak 70% voća. Pored voća se koriste i voćni džemovi i suvo voće bez koštica kako bi se obezbedio pun ukus i maksimalan kvalitet.

Pored samog ukusa, MINI PANI brine i o našoj energiji, te su proizvodi od integralnog brašna sa povećanim sadržajem prehrambenih vlakana. Tako MINI PANI ne zaboravlja ugljene hidrate koji su neophodni kako bi nam dali više energije. Normalno funkcionisanje organizma podrazumeva unošenje dnevne količine ugljenih hidrata, te je izbor MINI PANI peciva jedno od povoljnih rešenja. A zašto ne bi izabrali pecivo sa voćnim punjenjem i zasladili se zdravo.

Integralni proizvodi sa voćnim punjenjem predstavljaju svakako jednu od dobitnih kombinacija, te je iz tog razloga MINIPANI mislio na vas, a pogledajte i kako, ovde.

LAKO DO ZADOVOLJSTVA


Ukoliko ste u mogućnosti, još jedna dobra ideja koja podržava zdravlje jeste pravljenje slatkih poslastica, ali uz MINI PANI bez imalo muke. MINIPANI proizvodi su uvek tu da vas podrže i da vam pomognu u pripremanju. Nađite se na pola puta, izaberite brzo smrznute proizvode i uživajte. MINIPANI ih priprema sa puno pažnje i ljubavi, a na vama je samo da ih ispečete.