Višnje asociraju na letnje dane

Dolazak leta svake godine pojedince asocira na slatko-kiselkast ukus višanja. Sa ovim ukusnim voćem, istog trenutka povezujemo i džemove, odnosno peciva sa višnjama. Kako u mnogim zajednicama i zemljama, tako i u našoj, plod stabla višnje rado koristimo u domaćinstvu. Stablo višnje je simbolično imalo važnu ulogu u mnogim zajednicama, a o čemu je tačno reč saznajte u našem blogu Simbolika stabla višnje.

 Mini sa nadevom od višnje

Kada vam neko spomene višnje, sigurni smo da pomislite na ukusna peciva sa višanjama koju je vaša baka ili majka sa puno ljubavi pripremala. Takav ukus vas podseća na detinjstvo, bezbrižnost i na vrele letnje dane. Danas, MINI PANI teži osnažiti takva osećanja i vratiti vas u prošlost ali na malo moderniji način.

Mini sa nadevom od višnje predstavlja brzo smrznuto kvasno lisnato testo. Ovakvo brzo smrznuto testo je punjeno nadevom od višanja. Ono što je posebno neophodno naglasiti jeste da izgled MINI peciva podseća na peciva iz davnina. Punjenje ove poslastice sadrži čak 70% voća! Slatko je u pravoj meri da ne kvari autentičan ukus višnje odnosno njenih celih plodova u pecivu.

Bilo da Mini sa nadevom od višnje birate za sebe ili svoju porodicu, ukoliko se odlučite da ovaj proizvod poslužite gostima, sigurni smo da ćete dobiti reči oduševljenja i hvale.

Mini sa nadevom od višnje je takođe idealan izbor zbog svojih skladnih ukusa. Mini sa nadevom od višnje nije presladak, te će se odlično kombinovati uz šolju kafe, a opet zadovoljava svačije potrebe za slatkim zalogajem.

 Ukoliko još niste probali ovo naše skladno rešenje, preskočite nered oko pripreme kod kuće i probajte Mini sa nadevom od višnje.

 Čekamo vaše komentare.