Tipovi gostiju i kako ih uslužiti

Menja se mesto, menja se hrana kojom će se gosti poslužiti, ali se tipovi gosta gotovo nikad ne menjaju. Naime, postoje neke osobine koje zajedno čine svakog tipa gosta. Oni su simpatični i volimo ih takve kakvi jesu. Otvorite im vrata sa osmehom, skuvajte čaj ili kafu i poslužite ih Mini Pani pecivima koji ste sami pripremili, jer gostoprimstvo kuće uvek ostavlja najbolji utisak.

Uvek imaje spremno smrznuto Mini pecivo u zamrzivaču i bez bojazni uslužite goste.

Svaki gost ima svoje potrebe, a vi kao pravi domaćini i domaćice želite da im ugodite. Ne brinite se, sa Mini Pani pecivima nema greške i svako će biti zadovoljan. Mi smo izdvojili četiri tipa gosta koji se najčešće nađu u jednom društvu.

Nenajavljeni gosti

Svakako, niste ih očekivali. To mogu biti oni stari prijatelji iz mladosti koji su časkom u vašem kraju i navratili su da konačno ispune obećanje Ajde da idemo na kafu. Pored njih, to mogu biti i prve komšije koje više i ne tretirate kao goste.

Ponekad, to mogu biti gosti kojima se nećete obradovati iz prve. Nema potrebe za tenzijom, već se opustite u svemu što vam život pruža. Ovaj tip gosta je ipak poželjniji od onog koji dođe i samo gleda u telefon.

U svakom slučaju, svakog od njih je idealno poslužiti Mini Pani pecivima, jer ko ne voli ukusna i mirisna lisnata peciva koja su dobro poznata? Nema greške. Slikajte se zajedno, objavite na instagramu i označite nas!

Gost koji kritikuje hranu

To je verovatno onaj koji želi da napravi promene u svom životu, pa sada svima govori kako trebaju i oni. Pohvala za ambiciju, ali nismo svi isti, zar ne? Verovatno im se neće dopasti neke vaše navike, ali u nadi da promenite temu poslužite ih Mini Pani pecivima. Dok uživaju u rapsodiji ukusa, zaboraviće na kritike i oduševljeno će pitati za još. Ukoliko se radi o vegeterijancima, poslužite ih sa grisinima sa ukusom sira ili slatkom Mini kajsijom.

Gosti koji dolaze porodično

Kumovi, prijatelji i rodbina. Svi oni najčešće dolaze sa celom porodicom zbog druženja. Ovo su gosti koji žele da unesu razonodu u svoju svakodnevnicu i na neki način žele da se odmore i napune svoje baterije.

Da li je u pitanju roštiljanje, lagani ručak ili samo kafa, nešto uvek postoji da se gricne. Deca su uvek željna svega i oni će sigurno pohitati ka Mini Pani sa pizza ukusom. To je njihov favorit. Mada, ni stariji nisu daleko. Da ne govorimo o krofnama u sva tri ukusa.

Gost degustator

Sve što je na stolu će dobiti ocenu od ovog gosta. Oni se raspituju za recepte, žele da ih ponesu kući i rado dele svoje recepte. Znaju prave tajne majstora i baš one cake zbog koji kolač ili kiflice uvek uspeju! Važno je da se ovaj gost uvek oseća prijatno. Njima je najbolje poslužiti Mini Pani slano, ali i slatko pecivo.