Školarci su već uveliko pripremili svoje školske torbe i školski duh i zakoračili u nove pobede. Da bi i ove godine škola bila zabavnija, zašto školske dane ne bi začinili ukusnim zalogajima. Odabrali smo nekoliko ukusnih zalogaja za koje smatramo da mogu predstavljati lagan i ukusan doručak ili užinu u školi ili našoj svakodnevnici.

 

MINI sa nadevom ukusa pizze

 

Jedno od omiljenih peciva u okviru MINI PANI kompanije predstavlja svakako MINI sa nadevom ukusa pizze. Pizza sa svojim ukusom i osnovnim dodacima paradajza, peršuna, sira i maslina, predstavlja uvek slani zalogaj koji nas može zasititi i odlično se kombinovati uz različita pića i poslastice. Pica potiče iz Italije i predstavlja nacionalno jelo date zemlje. Međutim, danas je dostupna u mnogim varijacijama i sa mnogim dodacima, međutim MINI PANI ostaje veran svom dobro poznatom standardnom ukusu bez velikih iznenađenja.

 

MINI sa pilećom šunkaricom i sirom

 

 

MINI PANI kompanija već niz godina ima u ponudi MINI sa pilećom šunkaricom i sirom koji je među tri top proizvoda. Ljubitelji mlečnih proizvoda uvek će odabrati ukusan sir upotpunjen ukusnom šunkaricom. Za svaki doručak ova nova kombinacija može se poslužiti i lako kombinovati uz ostale namirnice.

MINI sa pilećom viršlom

Pored ovih izvrsnih kombinacija, u ponudi se nalazi još jedna neodoljiva. U pitanju je MINI sa pilećom viršlom. MINI sa pilećom viršlom predstavlja slaniš koji pored same ukusne viršle krasi i kečap i senf, te oličava opšte voljeni hot dog ali u manjem izdanju. Stoga predstavlja idealan izbor za doručak u školi bez ostavljanja mnogo nereda nakon obroka.

 

Kako bi škola, doručak i užina bili lakši i brži, toplo vam preporučujemo MINI zalogaje.