Smrznuta MINI PANI peciva i nova mesta prodaje

MINI PANI smrznuta peciva su nov način kako da premostimo put od proizvodnje do užitka. Naša kompanija posluje sa dugom tradicijom. Tajna je u tome da konstantno uvodimo inovacije i menjamo se u skladu sa potrebama naših kupaca. Ponosni smo na MINI PANI novitet, a to su smrznuta mini peciva.

Od spot pekara do smrznutih mini peciva

Poznato je da MINI PANI peciva možete pronaći na svakom koraku, jer se to uklapa u našu ideju poslovanja. Spot pekare su zgodno mesto za brzu kupovinu MINI PANI peciva. Omiljeni mirisi koji se prostiru iz prodajnih pekara godinama ispunjavaju potrebe za obrokom u gradu.

Sa širokom lepezom zadovoljnih kupaca naš imperativ poslovanja jeste da se kupci ostanu zadovoljni, ali da i novi kupci osete čari peciva.

MINI PANI kompanija se bavi proizvodnjom, skladištenjem i distribucijom duboko smrznutnog peciva, a prodaja se vrši putem franšize. Kada je neko dobar u onome što radi dugo, kaže se da je ispekao zanat. S obzirom na to da smo se pronašli u ovoj izreci, vreme je za sledeći korak.

Tražimo poslovne saradnike i distributere za smrznuta MINI PANI peciva. Za više informacija popunite formular na ovom linku.

Nova mesta užitka MINI PANI peciva

Bogata MINI PANI franšizna mreža je očarala ljubitelje peciva širom Srbije. Veliki broj ljubitelja će od sada moći da uživa u MINI PANI proizvodima i u ugostiteljskim objektima, hotelima, menzama i drugim organizacijama. Od sada, smrznuta MINI PANI peciva možete kupiti i u trgovačkim objektima.

Rok trajanja MINI PANI smrznutih peciva je 9 meseci da biste mogli bezbrižno da se opremite potrebnom količinom proizvoda za vaše potrebe. Upotpunite asortiman peciva tokom školskih dana naših đaka sa njihovim omiljenim ukusima MINI PANI peciva.

Budite prvi koji će dopuniti zakusku u svom ugostiteljskom objektu. Postanite naš partner, a mi ćemo dostaviti proizvode do vaših centralnih magacina i pojedinačnih objekata.