Verujemo da ste bili aktivni tokom trajanja našeg MINI PANI Kupa i neki od vas su osvojili lepe poklone glasajući za omiljeni proizvod.

Tokom takmičenja, na našoj zvaničnoj Facebook stranici svake nedelje je bilo aktuelno glasanje za pitu, burek ili drugo pecivo. Svake nedelje su se takmičila dva peciva, kako slatkih tako i slanih punjenja. Kako bi pored peciva i takmičenje bilo začinjeno, delili su se razni pokloni čiji su srećni dobitnici i proces izvlačenja predstavljeni na MINI PANI Facebook stranici.

Kao što možete videti, u četvrt finalu su se borila sledeća peciva na strani slatkiša: kajsija, krem, jagoda-vanila i šumsko voće-vanila. Na strani slanih peciva su: pizza, dupli sir, šunka-sir i piletina.

Vrednim glasanjem naših vernih pratilaca došli smo i do polufinala gde se suzio krug potencijalnih pobednika. Od slatkih peciva preostala su krem i šumsko voće-vanila, dok su na stranih strani peciva preostali dupli sir i šunka-sir.

Veliko finale MINI PANI Kupa

Daljim tokom igre došli smo i do pobednika!

Brzo smrznuto beskvasno lisnato testo sa nadevom pileće šunkarice i sira zauzelo je presto. Ukoliko se pitate zašto je baš ovo pecivo pobedilo, lako možemo zaključiti da je ovaj slaniš idealan za sve obroke. Šunka-sir se može poslužiti uz kafu, kao doručak ili užina. Veoma je i ukusan zalogaj te nije čudo da ga svi obožavamo.

Nastavite da pratite MINI PANI dešavanja i učestvujte i dalje u našim igrama.

Srećno i nadalje!