Poslovne mogućnosti sa Mini Pani kompanijom

Kada osećate da možete sami da pokrenete svoj posao, ponekad vam fali samo vetar u leđa. Mini Pani kompanija je upravo taj vetar koji vam pruža ruku na zajedničkom poslovnom putovanju.  Pozivamo sve ljude, i mlade i one malo manje mlade, da se oprobaju u novim izazovima.

Mini Pani kompanija nudi više mogućnosti poslovne saradnje. Da bi ukusna Mini Pani peciva stigla do kupaca, postoje faze od proizvodnje do prodaje. Kroz ove poslovne mogućnosti želimo da deo tih faza prepustimo saradnicima, a vi možete postati jedan od njih. Naši saradnici na ovaj način imaju priliku da zarade novac sa nama.

Prednosti poslovne saradnje sa Mini Pani kompanijom

Dugogodišnje poslovanje nam je donelo know-how, znanje, veštine i umeće proizvodnje i razvoja najfinijeg Mini Pani peciva. Imamo sve što vam je potrebno, tako da možete slobodno da se prepustite našim rešenjima.

U kompaniji Mini Pani se bavimo proizvodnjom i razvojem najfinijih peciva koja su postala prepoznatljiva širom Srbije, ali i Slovenije, Makedonije i Crne Gore. S obzirom na to da smo već osvojili i više od nacionalnog tržišta, naši saradnici imaju dobru predispoziciju kada je u pitanju kvalitet, brend i prepoznatljivost.

Ne morate da proizvodite i mesite proizvode sami – proizvodnja je zahtevan proces, mnogo širi nego što deluje na prvi pogled. Na ovaj način mi postižemo ekonomiju obima, odnosno ostvarujemo niže fiksne troškove. Kada biste se sami bavili proizvodnjom, fiksni troškovi bi vam predstavljali opterećenje, zato je franšizno poslovanje dobar izbor.

Franšiza za prodaju Mini Pani peciva

Franšizno poslovanje podrazumeva da naši saradnici obavljaju poslednje faze poslovanja u spot pekarama. To bi značilo da se saradnici bave pripremom i prodajom Mini Pani peciva. Upravo ove dve glavne aktivnosti povlače za sobom sporedne aktivnosti kao što je odabir poslovnog prostora, pravilno raspologanje potrebnim količinama, marketing i slično.

Mini Pani staje na stranu svojih saradnika i pruža im sva potrebna učenja, obuke, licence i slično. Potrebna je vaša kreativnost u radu i prodajna sposobnost, a profit je zagarantovan. Ukoliko ste zainteresovani, slobodno se prijavite na ovom linku. Možete saznati i više o tome kako franšizno poslovanje teče, šta dobijate, koji su uslovi i slično. Ne preostaje nam ništa drugo nego da vam poželimo srećan rad!

Poslovni saradnik i distributer Mini Pani peciva

Kao što smo već objasnili, deo poslovanja prepuštamo vama. Ovaj način saradništva se razlikuje od franšiznog u tome što je potrebno da već imate svoj prodajni objekat. Dakle, ovo poslovanje se odvija van postojeće franšizne mreže. Sada se ne radi o pečenju i marketingu, već o prodaji. Bilo da ste vi prodavnica, menza ili hotel – ovo je ponuda za vas.

Mini Pani proširuje svoje poslovanje i stremi ka tome da se najfinija Mini Pani peciva nađu na svim mestima koja okupljaju ljude radi obroka. Mini Pani kompanija proizvodi i pakuje Mini Pani peciva u smrznuta pakovanja, tako da je njihov rok trajanja devet meseci. Oplemenite svoju ponudu i nek mesto za obrok zamiriše na Mini Pani peciva. Ako ste ipak više raspoloženi za ovakav tip saradnje, prijavite se na ovom linku.

Ako vas interesuje bilo šta vezano za Mini Pani mogućnosti poslovanja, možete nam se obratiti i putem telefona ili mejla ovde. Osim toga, zapratite nas na instagramu i budite u toku sa novim dešavanjaim i ponudama!