Skoro se u svim kulturama sveta Nova godina proslavlja kao praznik. Ipak, ova proslava jeste nešto noviji fenomen. Najraniji pisani trag novogodišnje proslave jeste bio u Mesopotamiji, negde 2000 godina P.N.E. Ona se nekada davno slavila i obeležavala u preleće ili jesen. Međutim, danas, većina zemalja je prihvatila računanje vremena po gregorijanskom kalendaru i početak nove godine računa od 1. januara, što je postalo ustaljeno. Veliko slavlje uvek biva propraćeno obilnom trpezom, slavljem i pićem.Uz ovakvu atmosferu, nema bolje podrške do gotovih i ukusnih MINI grickalica.

  MINI peciva idealna za proslavu

MINI PANI kompanija brine da njeni proizvodi budu pogodni posebno u prilikama porodičnih i prijateljskih okupljanja.

 MINI sa belim sirom i MINI sa duplim sirom će obradovati sve vaše ukućane koji vole sir, a idealno će se uklopiti i kao predjelo. MINI sa goveđom kobasicom, MINI sa pilećom šunkaricom i pavlakom ili sirom predstavljaće idealno posluženje uz piće i priču u hladnim novogodišnjim danima.

Sa druge strane, ukoliko ste ljubitelj slatkih zalogaja, ne propustite da poslužite MINI sa kremom, MINI sa jagodom i vanilom, MINI sa duplom čokoladom ili mnoge druge.

 

Uživajte uz naše brze ali ukusne slatke i slane zalogaje i u narednoj godini.

 Srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike želi vam vaš MINI PANI.