NOVO: Mini Pani pizza u dva ukusa!

Pizza je je novi proizvod u Mini Pani asortimanu! Ova peciva mogu da zamene i kompletan obrok, pogotovo uz toplu supicu koja vas može ugrejati u ovim danima. Posle slanog obroka svi volimo da se zasladimo, a JOŠ smo dodali u asortiman tri ukusa krofni koje morate probati. Nove slane i slatke đakonije su stigle u Mini Pani.

Pripremili smo ukuse pileća šunka – sir pizza i margarita pizza i ne možemo da se odlučimo za omiljenu. Pomozite nam u tome i ostavite vaše utiske o novim proizvodima u komentarima na instagramu.

Pileća šunka – sir pizza

Najbolji sastojci na jednom mestu: od najukusnije pileće šunke i sira napravili smo slasne zalogaje Mini Pani pizze. Paradajz pire kao osnova ukusa je dovoljno sočan da poveže testo i nadev. Korica testa se fino krcka sa svih strana, kao i sir od gore.

O dobrim stranama piletine smo već pisali, pa smo se i ovog puta odlučili za pileću šunku koja daje konačnu notu i poseban miris našem novom proizvodu. Zgodno je pojesti je u hodu ili kao obrok, a možete je pronaći na svim našim prodajnim mestima. Sigurni smo da će vas miris novog pizza ukusa osvojiti, a ukus ispuniti.

Margarita pizza

Ono što ovaj proizvod izdvaja od prethodnog jeste što u sebi nema mesnatog proizvoda. Paradajz pire i sir su jedna od omiljenih italijanskih kombinacija ukusa. Pogodno je za sve ljude koji se trude da izbegavaju mesne proizvode.

Margarita pizza je jednako ukusna kao i prethodna pizza, a miris pokreće naša čula. S obzirom na to da margarita pizza ima svoju stogodišnju istoriju, u nastavku teksta ćemo istaći neke njene posebnosti.

Posebnosti margarita pizze

Ovo je prva pizza na svetu, poreklom iz Napulja. Nešto o istorijatu nastanka nacionalnog italijanskog jela možete pročitati u našem blogu Omiljeni ukus širom sveta – pizza. Naime, Margarita pizza se izdvojila od ostalih ukusa. Da li vam je nešto poznato kada pogledate izgled pizza margarite? Radi se o bojama italijanske zastave – crvena zelena i bela.

Crvenu simboliše paradajz, zelenu bosiljak, a belu sir mocarela. Ovo nije nastalo slučajno, već kao dobrodošlica kraljici Mariji od Savoja. Pre deceniju vremena je recept za pizza margaritu zaštićen od strane Evropske Unije, moraju se koristiti samo vrhunski sastojci i testo se mora praviti ručno. Posebne stvari zaslužuju poseban tretman, zar ne?

Danas je pizza najpopularnije jelo na svetu, a sve je počelo iz Napulja. Gotovo da nema osobe koja ne voli pizza ukuse, da li sa originalnim nadevom ili sa svojom kombinacijom. Okupite porodicu ili prijatelje i slavite život. Vreme provedeno zajedno je najkvalitetniji način da uložite svoje vreme. Što se tiče kuvanja, prepustite se asortimanu Mini Pani i odaberite za svakoga po nešto.