Ovoga puta vam predstavljamo izuzetno dobru kombinaciju belog sira i kukuruznih pahuljica.

Ova neobična kombinacija ukusa smeštena je u fino brzo smrznuto bezkvasno lisnato testo.

Pre nego što požurite da probate ukus, pročitajte zašto je ovaj ukus MINI PANI peciva oduševio mnoge gurmane.

  Beli sir

Beli sir predstavlja jedan od najčešćih sastojaka svežih salata leti, jedan od najčešćih sastojaka predjela zimi i trpeze tokom novogodišnjih praznika. Aromu belog sira često upotpunjuje začinsko bilje i maslinovo ulje. Međutim, beli sir je izbor onih koji vole tradicionalni ukus sira. Beli sir je izbor onih koji od sira traže jednostavan ukus, i upravo njemu ostaju verni.

  Kukuruzne pahuljice

 

Kukuruzne pahuljice su otkrivene davne 1983. godine kao proizvod slučajno nastao od testa bajate pšenice. Međutim, beli sir je izbor onih koji od sira traže jednostavan, tradicionalni ukus i upravo njemu ostaju verni.

Kako su sve žitarice dobra opcija za ishranu, tako su i kukuruzne pahuljice. Odabir zdravih kukuruznih pahuljica koje sadrže manje šećera i masti utiče povoljno na vaš organizam obezbeđujući pravu količinu hranljivih materija. Pri odabiru kukuruznih pahuljica posebno obratite pažnju na šećer i fruktozni kukuruzni sirup. Kukuruzni sirup sadrži veliki procenat šećera, pa je preporučljivo da pažljivo birate brend svojih žitarica.

Posebna odlika kukuruznih pahuljica jeste da vam pružaju osećaj sitosti, ali su nisko proteinska hrana. Zato ih je veoma pogodno kombinovati sa koštunjavim voćem i raznim semenkama.

U našem slučaju, MINI sa belim sirom i kukuruznim pahuljicama, sadrži beli sir koji će vam obezbediti energiju, a pahuljice će ga upotpuniti hrskavim ugođajem.