Najmanji rizik za novi posao – franšiza

U potrazi za novim poslom, promenama i prednostima, jedan od rešenja može biti kupovina franšize. Vreme je nestabilno, te je ovo možda prava opcija za vas. Na neki način ste sam svoj gazda i određujete svoje radno vreme.

Otvoriti put za novi posao nije lako. Kad biste barem imali prednosti drugih kompanija, razrađen poslovni model, resurse… Franšiza vam daje oslonac na veliku kompaniju koja posluje po razrađenom poslovnom modelu, koja je davno napravila greške u koracima koje vi ne morate.  Sistem i podrška su pripremljeni od strane kompanije Mini Pani, koja vam pruža mogućnost da započnete svoj posao kroz ideju spot pekare.

5 razloga da kupite franšizu

Nezavisnot uz smernice

Franšiza je prilika da radite za sebe, a ne samo za šefa. To je utabani put za nove poslovne poduhvate i odskočna daska za buduće preduzetnike. Ukoliko želite da postanete preduzetnik jednog dana, a ne znate detalje poslovanja, franšiza je pravi izbor. Mini Pani pruža podršku i smernice u vidu načina rada, marketinga, učenja i licenca.

Rad sa prijateljima i porodicom

Konačno možete više vremena da provodite sa vašom porodicom. Pokretanjem franšiznog poslovanja pruža vam se mogućnosti da zaposlite koga želite i radite sa kim god želite. Pored toga, vi i vaš prijatelj možete da otvorite dve različite spot pekare pod Mini Pani pokroviteljstvom i učite jedan od drugog. Nema zdravije konkurencije od prijateljske.

Brend na ruke

Jedan od izazovnijih koraka u poslovanju jeste izgradnja zajednice kupaca koji vas vole, prepoznaju i veruju vam. U umu potrošača marka se često izjednačava sa reputacijom. Uz franšizu se dobija već izgrađen brend i baza kupaca koja je već upoznata sa vama.

Zapratite nas na instagramu i podržite aktuelne ponude.

Model poslovanja provereno radi

Novac, vreme, energija, obaveze, rate, kontinuitet i uspeh su samo neki od uzročnika stresa današnjice. U slučaju franšiznog poslovanja, nivo stresa je niži je zbog isprobanog sistema rada. Imate kome da se obratite za savet kada naiđete na poteškoće. Za početak savladajte jedan deo posla, a računovodstvo, marketing, brendiranje i upravljanje ostavite drugima.

Lakše je dobiti kredit

Kod franšiznog poslovanja, banka je upoznata sa radom veće kompanije, dakle poznaje njene prednosti i mane. Poznata istorija poslovanja banci pruža potrebne informacije za odobravanje kredita. Osim toga, ukoliko su neki prethodni nosioci franšize već uzimali kredit kod banke za ove potrebe, utabali su put vama i banka će vam biti naklonjenija.

Predukus preduzetništva uz Mini Pani

Mini Pani je nedavno obogatio svoj asortiman novim pecivima – Mini krofne i Mini pica. To je dobra vest za potencijalne nosioce franšize, jer možete biti sigurni da Mini Pani ne prestaje sa inovacijama i kreativnosti. Nije dobro kada svakodnevnica postane ista, dosadna i nezanimljiva. Ukoliko i vi želite da napravite promene u svom životu, kao što Mini Pani to radi sa svojim asortimanom, prijavite se za franšizno poslovanje sa nama. Odgovorićemo na vaša pitanja, podelićemo sa vama riznicu znanja i pružiti vam priliku da se okuražite i osetite predukus pravog preduzetništva.