Smrznuta MINI PANI peciva i nova mesta prodaje

Da li i vama nedostaju sveže voćke i fini proizvodi koji nastanu od njih? Mi kao da već možemo da osetimo miris letnjih, sočnih kajsija. S obzirom na to da je sezona kajsija u julu i avgustu, ne možemo da odolimo ukusu Mini peciva sa nadevom kajsije iz našeg asortimana koji vam je dostupan tokom cele godine.

Lisnato testo punjeno nadevom od kajsija je uvek dobar izbor za sve sladokusce. Uvek je dobro znati šta zaista jedemo, zato ćemo u nastavku reći više o kajsijama i kako su one prava kombinacija uz lisnato MINI PANI testo.

Poznati ukus Mini peciva sa kajsijom

Reč kajsija je zapravo jermenska šljiva. Osim što je seme kajsije prvi put pronađeno u Jermeniji, suštinski kajsija nema posebnog značaja za Jermeniju. Kajsije su nastale u oblasti Azije, preciznije Kine i Japana.

Zašto sladokusci pre biraju nadev kajsije u odnosu na krem ili čokoladu? Odgovor je jednostavan, pored svog slatkog ukusa, kajsija ujedno pruža osveženje, blago kiselkasti ukus koji predstavlja savršen izbor tokom prolećnih i letnjih dana.

Kako nam kajsija pomaže?

Opšte je poznato da je voće bogato vitaminima, pa tako ni ovaj kineski plod nije ostao bez svog doprinosa. Kajsije su bogate vitaminom A koji je dobar za vid. Da bi vaše srce normalno funkcionisalo tu je kalijum iz kajsije. Nadalje, tu su gvožđe i bakar za ljude koji imaju problem sa anemijom.

Nije kajsija ništa novoizmišljeno – svedoci smo da naše bake, a ni majke, ne mogu zamisliti svoju zimnicu bez pekmeza od kajsija. To nije slučajno, a one su znale vrednost istih. Tačno je da termičkom obradom mnoge voćke izgube deo svojih vitaminskih svojstava, ali kada je nešto pravljeno sa ljubavlju, dobija novi ukus.

Ukoliko i vi želite da se zasladite MINI PANI pecivima, naručite Mini Pani Mix’nGo paket koji će stići na vašu kućnu adresu spreman istog trenutka za jelo ili odaberite isporuku smrznutih MINI PANI peciva.