MINI PANI nagrađuje lojalne pratioce uz Kvizoviku

Ukoliko ste veran pratilac i degustator MINI PANI proizvoda, sigurni smo da ste navikli na kreativne izazove MINI PANI kompanije. Ovoga puta vas pozivamo da ispratite našu KVIZOVIKU. 

MINI PANI Kvizovika

MINI PANI Kvizovika traje već nekoliko krugova, i na našoj Facebook društvenoj mreži lako možete pogledati dosadašnje srećne dobitnike. Ukoliko se pitate šta je u pitanju, pročitajte dalje. 

U pitanju je MINI PANI igrica putem koje možete osvojiti platnenu torbu za šoping. Igra se odvija na našoj Facebook društvenoj mreži, a ono što treba da učinite da bi postali validan učesnik je sledeće: 

  1. Lajkovati našu Facebook stranicu, ako to dosad niste;
  2. Lajkovati objavu u vezi nagradne igre;
  3. Podeliti ovu igricu sa svojim poznanicima i prijateljima na društvenoj mreži;
  4. Pronaći naziv dva MINI PANI proizvoda koji su skriveni u tabeli ispod;
  5. Poslati odgovor u vezi dva proizvoda u inbox na Facebook-u;

  1. Ukoliko baš u toku današnjeg dana nemate inspiracije za pronalaženje imena naših proizvoda u igrici Kvizovika, inspirišite se u našem blogu i pročitajte zanimljivosti o proizvodima. Bilo da ste sladokusac ili slanokusac, sigurni smo da ćete pronaći nešto zanimljivo za sebe.Shodno da verujemo da ćete se zabaviti, zamolićemo vas da ne ostavljate svoje odgovore u komentarima na društvenoj mreži kako bi ova igra ostala zanimljiva i vašim prijateljima, kako im ne bi otkrili vaše kreativne odgovore. 

    Čekamo vaše odgovore. 

    Srećno!