MINI PANI vam ovoga puta predstavlja novo pecivo. Predstavljamo vam Margaritu.

Ne, ipak nije u pitanju jedan od najpoznatijih koktela širom sveta. U pitanju je nešto bolje. U pitanju je pecivo koje će vas zasititi, koje ćete obožavati zbog mogućnosti grickanja u svim prilikama.

Naime,

U pitanju je brzo smrznuto kvasno lisnato testo u obliku trougla.

Ovo pecivo ima posebno mediteransko punjenje od paradajz pirea i sira.

Punjenje čini ukusan i gust paradajz pire i sir koji dodatno upotpunjuje ukus svojom teksturom. Pažljivim pečenjem i pravom recepturom, Margarite bivaju spremne veoma brzo i lako. Njihova zlatna boja i privlačno punjenje oduševiće sve ljubitelje slaniša i peciva. Više informacija i prosečnu hranljivu vrednost ovog peciva pogledajte ovde.

Idealno vreme služenja Margarita

Ukoliko se pitate kada je idealno vreme posluženja Margarita, nemojte se brinuti. Margarite predstavljaju lagan i ukusan obrok pogodan tokom celog dana. Prema tome, nikako ne možete pogrešiti.

Zbog svog Mediteranskog ukusa, kombinacije paradajza i sira, ovo komadno pecivo će vaše misli prošetati peščanim plažama i egzotičnim mestima koja vekovima unazad sjedinjuju kulturu i glamur gradova u Grčkoj, Italiji i Španiji.

Ukoliko ipak priređujete koktel veče sa prijateljima, ne propustite priliku da poslužite Margarita pecivo uz hladne napitke.

Podelite sa nama vaše želje i mišljenja i posetite našu Facebook stranicu.