Z namo da vam je nedostajao skladni zalogaj sa ukusom Mediterana. Zbog toga, Margarita je ponovo dostupna u našoj ponudi.

Iako nije u pitanju jedan od najpoznatijih koktela širom sveta, nudimo vam nešto još bolje. U pitanju je pecivo koje će vas zasititi, koje ćete obožavati zbog brze pripreme i zbog mogućnosti grickanja istog u svim prilikama. Tokom letnjih dana, šta može biti bolje mediteranskih začina i mediteranskog ukusa hrane.

Naime, u pitanju je brzo smrznuto kvasno lisnato testo u obliku trouglića. Ovo pecivo ima posebno mediteransko punjenje od paradajz pirea i sira.

Izborom zrelog i ukusnog paradajza proizvodi se ukusan i gust paradajz pire. Sir u okviru punjenja dodatno upotpunjuje ukus svojom teksturom. Pažljivim pečenjem i pravom recepturom, margarite bivaju spremne veoma brzo i lako. Njihova zlatna boja i privlačno punjenje oduševiće sve ljubitelje slaniša i peciva. Više informacija i prosečnu hranljivu vrednost ovog peciva pogledajte ovde.

Kada poslužiti Margarita pecivo?

Ukoliko se pitate kada je idealno vreme posluženja margarita, nemojte se brinuti. Margarite predstavljaju lagan i ukusan obrok pogodan tokom celog dana. Prema tome, nikako ne možete pogrešiti. Zbog svog Mediteranskog ukusa, kombinacije paradajza i sira, ovo pecivo će vaše misli prošetati peščanim plažama i egzotičnim mestima koja vekovima unazad sjedinjuju kulturu i glamur gradova u Grčkoj, Italiji i Španiji. Ukoliko pak priređujete koktel veče sa prijateljima, ne propustite priliku da poslužite Margarita pecivo uz hladne napitke.

Posetite našu Facebook stranicu i podelite sa nama vaše utiske o Margariti.