Širom sveta su popularna peciva koja u sebi sadrže viršlu, kobasicu ili neki drugi komad mesa. Međutim, odakle potiče ova fenomenalna ideja?

Ovakav običaj se može zapratiti unazad još kod starih Grka i Rimljana. Međutim, obavijanje mesnih komada u pravom smislu reči možemo reći da je nastalo negde početkom devetnaestog veka u Francuskoj.

 MINI PANI se neskromno može pohvaliti da prati želje svojih potrošača i teži da im maksimalno udovolji. Upravo je iz tog razloga bio lansiran MINI sa pilećom viršlom.

MiniPani sa pilećom viršlom

 Roll kobasica predstavlja popularni britanski zalogaj kako u samoj Britaniji tako i širom sveta. Obično se prodaje u outletima ili u restoranima gde postoji hrana za poneti. Takođe, ovakvo rešenje peciva se veoma često služi i tokom raznih događaja i žurki.

 Veoma sličan britanskim roll kobasicama jeste i upravo naš MINI sa pilećom viršlom. Kombinacijom brzo smrznutog kvasnog lisnatog testa i ukusne pileće viršle, dobija se savršena kombinacija za sve prilike. Zlatno pečeno testo zadovoljiće vaše potrebe za ugljenim hidratima dok će ukusna viršla predstavljati sit i hranljiv zalogaj. Kako bi pak ovakav obrok bio i ujedno lagan, MINI PANI je izabrao pileću viršlu koja vam neće teško pasti, a koja će vam ujedno pružiti dovoljno energije za čitav dan.

Ukoliko preferirate slane zalogaje tokom dana ili volite da doručkujete ili užinate nešto slano ali ukusno, probajte MINI sa pilećom viršlom i podelite sa nama vaše mišljenje.