Ovog leta stižu novi ukusi!

Leto ćete doživeti sasvim drugačije uz naše nove voćne kremaste kombinacije.

Kako ni ovo leto ne bi bilo dosadno, kako bi vi mogli maksimalno uživati u slasnim zalogajima, MINIPANI je odlučio da se potrudi i predstavi vam nešto sasvim novo. Na osnovu dogogodišnjeg iskustva, zaključili smo da voćni ukusi dobro prate vrele letnje dane, a da svaku slasnu kombinaciju prati šlag. Iz tog razloga, predstavljamo vam novi ukus MINIPANI peciva – Malina i šlag krem!

Novi ukus MINIPANI peciva predstavlja veoma laganu kombinaciju ukusa za osveženje ili slast. Ukoliko vam se jede nešto slatko, brzo ćete se zasititi uz ovaj ukus peciva, dok se isti veoma lepo može kombinovati uz različite vrste pića.

Zašto da odaberete ukus malina-šlag krem?

Malina sadrži mnogo vitamina i minerala među kojima se vitamin C posebno izdvaja. Unosom male količine malina zadovoljićete dnevne potrebe vašeg organizma za ovim vitaminom. Ovo je posebno značajno u letnjem periodu usled česte dehidratacije organizma i pada imuniteta. Međutim, zašto ne bi ovaj neodovljivi voćni ukus učinili kremastim uz šlag krem.

Šlag krem predstavlja neodoljiv sastojak i dekoraciju svih naših torti, dezerta i kafa. Iz tog razloga se i naša kompanija odlučila na ovaj korak. Šlag krem ovom MINI pecivu pruža kremast ukus i osećaj lakoće.

Ukoliko i vi volite voće i šlag krem, isprobajte ovaj novi ukus MINI peciva i podelite sa nama vaše utiske.

Prosečna hranljiva vrednost ispečenog proizvoda:

Sadržaj proteina [g/100g]6.6
Sadržaj masti [g/100g]22
Sadržaj ugljenih hidrata [g/100g]43
Energetska vrednost [kcal/100g]396
Energetska vrednost [kJ/100g]1657

Prijatno istraživanje ukusa!