Tokom vrelih letnjih dana želimo što više hidratacije i manje tešku hranu. Piletina predstavlja neretko izbor većine slanokusaca, jer predstavlja hranljiv, postojan ali lagan obrok. Ukoliko bi na vašoj trpezi želeli da poslužite nešto interesantno, a da to ne bude običan pileći odrezak, predstavićemo vam idealno i ukusno rešenje, MINI burek sa pilećim mesom za MAXI užitak.

Mini burek sa pilećim mesom predstavlja lagan ali vrlo hranljiv zalogaj. Ukoliko volite piletinu, ovaj MINI zalogaj će vam se sigurno svideti. Pileće meso je upotpunjeno hrskavom spoljašnošću u vidu brzo smrznutog razvučenog testa. Ovaj mini burek pružiće vam dovoljno energije za obavljanje svakodnenih aktivnosti. Mini burek može biti odličan izbor za pripremu kod kuće ili kao izbor za poneti.

Povrh svega, mini burek sa piletinom ima odličan dizajn u vidu pužića koji pored svog dobrog izgleda olakšavaju posluženje i pripremu. Pite i okrugli bureci, često se raspadaju prilikom posluženja, gde većina punjenja ostane u samoj tepsiji. Pošto su mini bureci zasebni komadi punjeni mesom u vidu savijače, neće doći do rasipanja ili nereda. Iz tog razloga su idealni za posluženje i u posebnim prilikama kada imate goste ili proslave.

Ukoliko želite hranljivi obrok sa mesom, više se ne morate mučiti sa odlukama jer je malo, kompaktno rešenje u vidu mini bureka proizvedeno, sa mnogo truda i kreativnosti.