U ne toliko dalekoj prošlosti kuhinja i trpezarija su bile prostorije u kojima se porodica okupljala i obedovala. Tu se rađale kulinarske veštine, tu su se provodili zajednički trenuci, primali prijatelji i gosti.

Danas, u ne toliko izmenjenim uslovima, kuhinja obično biva spojena sa trpezarijom i dnevnom sobom, pogotovo u stanovima. Međutim, da li je preživelo dovoljno razloga za redovno zajedničko obedovanje i provođenje zajedničkih porodičnih trenutaka?

Radno vreme zaposlenih roditelja se produžilo, stepen stresa usled mnogo posla se povećalo, a dečiji dani su postali prenatrpani obavezama.

MINI sa duplom čokoladom, MINI sa nadevom od višnje, MINI sa kremom i MINi sa nadevom kajsije sigurno mame mirsom, sigurno očaravaju ukusom i sigurno okupljaju porodicu.

  MINI PANI poslastice u kuhinji

MINI PANI i za ovaj problem ima rešenje. Od kad je “sveta i veka”, priprema slatkih poslastica u kuhinji je svojim mirisom mamila sve ukućane da provere šta se to fino priprema. Pripremom ukusnih kremova, prsti su takođe lako bivali zaprljani.
Iz toga razloga, ukoliko želite više zajedničkih trenutaka sa svojim najdražima, odaberite ukusne slatke zalogaje i uživajte zajedno.