Ukoliko želite da budete dobar domaćin i da ugostite prijatelje i rodbinu na pravi način, morate obratiti pažnju na mnogo sitnica. Pored pitanja da li je vaš dom uredan, postavlja se i zahtev posedovanja odgovarajućeg zalogaja i pića. Međutim, ne brinite, MINI PANI je za vas pripremio nekoliko kreativnih ideja za dobre domaćine.

Posluženje čaja

Iako veliki procenat ljudi svakodnevno uživa u ispijanju kafe, naš savet je da razbijete monotoniju i poslužite čaj svojim gostima. Aromatični čaj će oduševiti svako čulo ukusa, mirisna aroma će se rapršiti po vašem domu i stvoriće se idealna atmosfera za druženje. Ukoliko pak imate i lep servis za posluženje čaja, zasigurno ćete ostaviti utisak na goste.

Posluženje slatkog zalogaja

Uz aromatičan čaj veoma dobru kombinaciju predstavlja i ukusan slatki zalogaj. MINI PANI se pobrinuo da uz minimalan trud dobijete peciva sa različitim nadevom. Pored toga što ih možete kupiti gotove, lako ih možete pripremiti i kod kuće, bez mnogo nereda i za kratko vreme.

Ukoliko se odlučite za ovo kreativno posluženje, za vas su dostupni sledeći slatki zalogaji: mini sa nadevom od kajsije, mini sa nadevom od višnje ili pak mini sa duplom čokoladom, mini sa kremom i mini lešnik. Bez obzira za koji ukus se odlučite, nećete pogrešiti.

Osvrtanje na lepe uspomene

Kako bi pored dobre hrane i pića atmosfera bila još prijatnija, osvrnite se na zajedničke uspomene sa vašim prijateljima i rodbinom. Za to mogu poslužiti porodični albumi sa slikama ili navođenje lepih zajedničkih trenutaka. Uz MINI zalogaje, aromatičan čaj i prijatnu atmosferu, niko vaš dom neće napustiti ravnodušan.

Podelite sa nama koja kreativna rešenja u vidu posluženja vi primenjujete sa vašim gostima.