Hraniti se pravilno i jesti tzv. zdravu hranu jeste zaista pravi izazov današnjice. U supermarketima se nalazi veliki izbor hrane zajedno sa pradoxom izbora – nemogućnosti donošenja odluke za kupovinu usled veoma mnogo ponuđenih proizvoda. I usled užurbane svakodnevnice, naš doručak, užina, pa čak i ručak i večera svode se na najlakši izbor – grickalice. Međutim, MINI PANI ima I sada rešenje za vas.

Hrono kocka za novi stil ishrane

Savremeni pojedinac u današnjem modernom društvu usled velikog izbora namirnica oseća potrebu ali i odgovornost da izabere prave namirnice za sebe i svoju porodicu. Usled takve želje proizilazi i potreba da budemo zdravi i da izgledamo dobro.

Hrono kocka jeste proizvod MINI PANI kompanije koji simbolizuje hrono ishranu. Hrono ishrana nije dijeta, to je način života u smislu održavanja zdravog tela i duha. Hrono kocka jeste komad testa formiranog u vidu kocke. MINI PANI hrono kocka je izrađena od integralnog, raženog I heljdinog brašna i sadrži mnogo hranljivih semenki poput bundevinog semena, lanenog semena, suncokretovog semena i drugih. Ukoliko vas zanimaju blagodeti semenki, pročitajte naš članak ovde.

Isprobajte i vi našu hrono kocku i podelite sa nama vaše mišljenje.