Zalogaj Mediterana – Štanglica mediterano

Želite li da svoja čula prepustite raskošnim peščanim plažama, romantičnim letovalištima koja vekovima unazad sjedinjuju kulturu sa glamurom i sjajem raskošnih gradova. Učinite to uz Štanglicu mediterano.

Egzotičan ukus štanglice Mediterano

Taormina – Italija, Kasi – Francuska, Naksos – Grčka, Tosa de Mar – Španija, Tetouan – Maroko – ili jednom rečju Mediteran, jedinstveni deo sveta gde je život jednostavniji i lepši nego drugde.

Dosegnite do mediterana uz brzo smrznuto kvasno lisnato testo sa maslinama i paradajzom. Štanglica mediterano, recept za testa sa mediterana, predstavlja idealan spoj maslina kao oličenja mediteranskog načina ishrane i simbolom mira, plodnosti, izobilja i dugovečnosti i paradajza kao našeg omiljenog sočnog priloga jarke boje.

Pecivo za sve prilike

Štanglica mediterano je idealna za posluženje za doručak sa ili bez priloga, za užinu ili kao dopuna vašoj trpezi. Ukoliko je probate, ona će postati vaše omiljeno pecivo. Konzistentno testo olakšava pripremu, dok joj masline i paradajz daju sočnost i egzotičnost. Više ne morate da se pitate koji je to idealan recept za kiflice ili recept za pecivo. Pre kolača i poslastica poslužite vaše najmilije ukusom mediterana.

Prosečna hranljiva vrednost ispečenog proizvoda:

Sadržaj proteina [g/100g]  10.84
Sadržaj masti [g/100g]  16.28
Sadržaj ugljenih hidrata [g/100g]  39.90
Energetska vrednost [kcal/100g]  355
Energetska vrednost [kJ/100g]  1488

Alergeni: gluten (pšenični) i proizvodi od glutena,  jaja i proizvodi od jaja.

Pogledajte i naše ostale proizvode, slatke pite, slatka peciva, voćna peciva, mini bureke i druge proiyvode za pripremu kod kuće.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_US
sr_RS
hr
hu_HU
sl_SI