Mix ‘n Go i Mini Prolećna fantazija

Proleće je godišnja doba kada se sve budi i menja, a i svi mi postajemo aktivni. Kako se približava ovaj divan period, u MINI PANI-ju ne možemo više da čekamo. Jednostavno moramo da kreiramo i da to podelimo sa Vama. Zato smo se odlučili da proleće povežemo sa Mix‘n Go konceptom.

Kako je nastao Mix‘n Go? Odakle potiče ideja za kreiranje takvog koncepta?

Kao velika kompanija, gde rade izuzetno dobri i stručni menadžeri… trebalo bi da napišemo da smo oko okruglog stola razmišljali i da je kao zvezda sa neba pala Mix‘n Go kreacija. Ali u tom slučaju ne bi bili iskreni. Mada, stvarno imamo izuzetno kvalitetne zaposlene u svakom sektoru počev od nabavke, proizvodnje pa do prodaje… ali to nije dovoljno. Zašto?! Zato što je Mix’n Go nešto što ste Vi, naši potrošači kreirali! Tražili ste, a mi smi ti koji samo dajemo mogućnost da i dalje izrazite svoju kreativnosti putem kombinovanja raznih MiniPani ukusa. A ono što možemo zahvaliti našim kolegama, jeste da su to saslušali i ostvarili vaše želje.

Šta je Mix‘n Go?

  • Idealan obrok kada ste u žurbi
  • Možete jesti i slane i slatke prozivode iz iste kese
  • Ne morate odmah donositi odluku ili odustati od omiljenog ukusa ili proizvoda
  • Možete kombinovati proizvode po Vašim željama
  • Sve dobijate po istoj ceni
  • Možete isprobati svaki MiniPani proizvod redom.

U MINI PANI-ju smo izabrali našu omiljenu Mix‘n Go kombinaciju, koja se sastoji od tri proizvoda i koja nama simbolizuje proleće. Ove proizvode ćemo pojedinačno prezentovati u naredne dve nedelje, kako bi imali priliku da ih što bolje upoznate. Ova peciva su sezonskog karaktera, biće prisutni na tržištu samo na određeni vremenki period.

Tokom aprila tražite Mini Prolećnu fantaziju u MiniPani prodajnim mestima!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_US
sr_RS
hr
hu_HU
sl_SI