MINI PANI | MiniPani proizvodnja

MiniPani proizvodnja

Proizvodni pogon, koji se prostire na 5000 m2 već 12 godina proizvodi brzo smrznuta peciva raznih ukusa i oblika, koja se posredstvom primaoca franšize peku u više stotina objekata.

MINI PANI proizvodi se odmah nakon oblikovanja i punjenja, u zavisnosti od toga da li su kvasni ili beskvasni, fermentišu, zatim duboko zamrzavaju, pakuju, a onda skladište na temperaturi -18°C. Rok upotrebe zamrznutih peciva je 270 dana od dana proizvodnje. Proizvodi se pakuju  kilogramski.

U prodajnom mestu primaoca franšize proizvodi se pripremaju i peku prema unapred definisanim uputstvima za pečenje i nude potrošačima, pružajući im užitak sveže ispečenog peciva, stabilnog ujednačenog kvaliteta.

Proizvodi

Intenzivno razvijamo MINI PANI peciva, i ona su plod našeg vlastitog znanja, kreativnosti i iskustva.

Pažljiv odabir sirovina, najviši stepen kontrole kvaliteta i pridržavanje standardima za bezbednost hrane, zajedno sa visokim nivoom stručnosti naših zaposlenih, rezultira vrhunskim proizvodima besprekornog kvaliteta, koji se mogu meriti s proizvodima vodećih svetskih pekarskih kompanija. Naši proizvodi se na tržište plasiraju pod vlastitim zaštićenim imenom MINI PANI.

Briga o zadovoljstvu i zdravlju naših potrošača, usmerila nas je da kvalitet naših proizvoda dovedemo na još viši nivo sledećim postupcima:

  • koristimo samo margarin sa smanjenim sadržajem transmasnih kiselina,
  • voćna punjenja sadrže 70% voća u proseku,
  • proizvodi od integralnog brašna su sa povećanim sadržajem prehrambenih vlakana i prirodni  izvori istih.
en_US
sr_RS
hr
hu_HU
sl_SI