MINI PANI kup

Kao dopuna vašoj trpezi stiže MINI PANI KUP!

U narednom periodu bi nam bilo izuzetno zadovoljstvo ukoliko bi izdvojili malo svog vremena da glasate na našoj Facebook stranici MINI PANI radi osvajanja zanimljivih i raznovrsnih poklona.

Detalji  MINI PANI KUPA-a

Naime, u pitanju je MINI PANI KUP koji podrazumeva glasanje za pitu, burek ili drugo mini pecivo koje vam se najviše dopada. Svake nedelje u izboru imate dva mini peciva ili druga dva proizvoda od kojih se morate odlučiti za jedno. U takmičarskom delu se takmiče slatkiši i slaniši.

Koje vi više volite? Podelite sa nama vaše preferencije i želje.

Na strani slatkiša takmiče se novi ukusi: jabuka-karamela, šumsko voće-vanila…..dok su na strani slaniša peciva sa viršlom, pilećom šunkaricom i mnogi drugi takmičari. Nakon završetka nedelje, ukoliko ima sreće, vaše srećno pecivo prolazi u sledeći krug. Krećemo od osmine finala da bi došli do pobede. Glasanje za ove nove i neodoljive ukuse će se nastaviti do leta.

MINI PANI  pokloni 

Za one najvernije glasače i degustatore slede pokloni. MINI PANI će vas opet već krajem februara obradovati: torbama, majicama, šoljama…

Ne propustite ovu priliku i pogledajte odmah ovu zanimljivu igru na:

https://www.facebook.com/minipaniserbia/

A ukoliko želite bliže da se upoznate sa našim asortimanom, i možda napravite ukusnu strategiju glasanja, naš asortiman posetite ovde.

Glasajte, lajkujte i osvojite nagradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_US
sr_RS
hr
hu_HU
sl_SI