MINI burek sa krompirom

Burek sa krompirom ili pita krompiruša? U svakom slučaju teško je odoleti. MINI PANI vam predstavlja najnoviji proizvod koji će verujemo vrlo brzo postati redovan gost vaše kuhinje.

 

Burek sa krompirom 

Za novi burek sa krompirom možemo reći da spada u grupu pita od kora koje se prave sa različitim nadevom. Kore za burek se prave razvlačenjem testa, a kao nadev se mogu koristiti različiti sastojci. Burek sa krompirom predstavlja davno znani specijalitet za koji će se mnogi gurmani odlučiti. Ovaj hranljivi proizvod je davnih dana postao široko rasprostranjen pre svega zbog svojih nutritijenata. Burek sa krompirom sadrži ugljene hidrate koji nam daju energiju, a sam krompir mnogo vrsta minerala i vitamina. Danas se može naći skoro u svim pekarama ali i po nekim restoranima kao poseban specijalitet kuće.

Zašto je pogodan MINI burek sa krompirom? 

Zbog svoje kompaktne strukture, veličine i brze pripreme, ovaj MINI burek sa krompirom, odnosno pita krompiruša sa gotovim korama, pogodan je za doručak, večeru pa čak i ručak. MINI burek je pravljen od brzo smrznutog razvučenog testa nadevenog fino seckanim krompirom te je upravo zbog toga veoma jednostavan za pripremu. Pogodan je i za posluženje u slučaju porodičnih ili prijateljskih okupljanja, kako za decu tako i za odrasle.

One Comment

  • by Erna, post on | Reply

    This is actually helpful, thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_US
sr_RS
hr
hu_HU
sl_SI