Mini bureci za maxi užitak

Ukoliko bi na vašoj trpezi želeli da poslužite nešto interesantno, a da to ne budu kifle ili pitica, predstavićemo idealno i ukusno rešenje – Mini bureke za maxi užitak. Veoma brza priprema MINI PANI proizvoda oduvek je izlazila u susret nedostatku vremena i današnjem turbulentnom životu. Pored toga, MINI PANI misli i na vaše zdravlje te ne zapostavlja koriščenje mlečnih proizvoda, voća i povrća.

Mini  bureci  predstavljaju  proizvod  od brzo smrznutog razvučenog testa. Prema svom interesantnom obliku liče na puževe. Ono što ih odlikuje jeste hrskava struktura i ukusno punjenje. Od alergena bureci sadrže gluten (pšenični) i proizvode od glutena, mleko i mlečne proizvode, jaja i proizvode od jaja.

Bez obzira da li ste ljubitelj mlečnih proizvoda, povrća ili mesa, ovi mini bureci nude za svakog po nešto.

Mini burek sa sirom

Burek sa sirom predstavlja jedno od najtraženijih rešenja današnjice. Ko ne voli pojesti ukusan sir? Zbog svoje lagane i hrskave strukture idealno je rešenje za doručak, idealno je rešenje kao užina za decu ili kao predjelo. Mini burek sa sirom ćete veoma lako kombinovati uz jogurt, kafu ili voćni sok.

Mini burek sa spanaćem

Ukoliko ste ljubitelj zeleniša odnosno povrća, odličan spoj hrskavog testa i punjenja od spanaća će vas sigurno oduševiti. Od davnina znamo za pitice sa zeljem pa zašto onda ne probali praktičnije i slađe rešenje u vidu  mini bureka sa zeljem.

Mini burek sa pilećim mesom

Na kraju, ali ne manje ukusan,  mini burek sa pilećim mesom predstavlja lagan ali vrlo hranljiv zalogaj! Ukoliko volite piletinu, uz hrskavu spoljašnost, mini burek može biti odličan izbor za pripremu kod kuće ili kao izbor za poneti. Ukoliko želite  visoko hranljivi obrok sa mesom, više se ne morate mućiti sa odlukama jer je malo, kompaktno rešenje proizvedeno sa mnogo truda i kreativnosti.

Probajte mini bureke i uživajte maksimalno!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_US
sr_RS
hr
hu_HU
sl_SI