MINI PANI | Kada poslužiti MINI PANI proizvode?

Kada poslužiti MINI PANI proizvode?

Da li ste se već mnogo puta našli u situaciji kada vam iznenada dolaze gosti? Ili želite da organizujete filmsko veče, a nemate ideju šta da poslužite za grickanje? Ili vam je dosadilo kuvanje i želeli biste neku laganu i drugačiju večeru?

Pretpostavljamo da jeste.

Iz tog razloga vam dajemo nekoliko rešenja.

Veća okupljanja ili druženja

Ukoliko ste u situaciji da dočekujete goste, organizujete veća okupljanja ili druženja, MINI PANI ima lako rešenje za vas. U takvim situacijima je obično poželjno poslužiti neke slaniše i nešto slatkiša. Kod većih okupljanja veoma često su i deca prisutna, a tada je nezaobilazno poslužiti nešto slatko.

Od slanih proizvoda dobrog izgleda i ukusa preporučujemo MINI bureke MINI sa piletinom ili sledeće proizvode: MINI sa pilećom šunkaricom i sirom MINI sa pilećom šunkaricom i pavlakom ili MINI sa pilećom viršlom.  Ovi proizvodi se lako mogu kombinovati uz bilo koje piće i ukoliko je neko od gostiju gladan lako će se zasititi.

Nakon slanih zalogaja moraju uslediti i slatki.

Uz kafu lako možete iznenaditi svoje goste ukoliko poslužite peciva sa nekim nadevom. Iz tog razloga preporučujemo MINI sa duplom čokoladom, MINI sa nadevom višnje ili MINI sa jagodom i vanilom. Ukoliko želite da se pokažete kao pravi domaćin ili domaćica, pita sa šumskim voćem i vanilom ili pita sa jabukom i karamelom će vam pomoći, a vaši gosti će se sigurno oduševiti. Decu nemojte zaboraviti i poslužite ih ovim slatkišima.

Filmske večeri i brze grickalice

Organizovanje filmskih večeri nikada neće biti jednostavnije nego uz MINI PANI. Uz  mini grisine i integralne štapiće vaše filmsko veče može da počne. Ovi proizvodi lako se kombinuju uz alkoholna i bezalkoholna pića, te će svi vaši gosti i ukućani biti oduševljeni. Ukoliko pak preferirate slatka ili slana peciva, lako možete uključiti i ostale proizvode na trpezu.

Podelite sa nama vaše ideje. Kako vi organizujete druženja i okupljanja, šta poslužujete?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_US
sr_RS
hr
hu_HU
sl_SI